ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τι εμποδίζει Παπαδόπουλο και Αμβούργο να συνεχίσουν μαζί

Τι εμποδίζει Παπαδόπουλο και Αμβούργο να συνεχίσουν μαζί

Το Αμβούργο θέλει να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και μετά το καλοκαίρι, αλλά υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Ποιες οι πιθανότητες του 24χρονου να επιστρέψει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και ποιο το ποσό που τον κοστολογεί.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κέρδισε εκ νέου τα φώτα του γερμανικού Τύπου, αφού μετά την Μπάγερ Λεβερκούζεν, κατάφερε να σκοράρει και απέναντι στη Λειψία, με το Αμβούργο να επικρατεί με το εμφατικό 3-0 στο "Red Bull Arena".

Όπως είναι φυσιολογικό, ο περίγυρος της γερμανικής ομάδας συζητά ήδη το ενδεχόμενο ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να γίνει μόνιμος κάτοικος Αμβούργου.

Με αφορμή αυτό, η " Bild" επιμελήθηκε ενός ρεπορτάζ στο οποίο έκανε γνωστό πως δεν έχει τοποθετηθεί κάποια ρήτρα εξαγοράς του 24χρονου στη συμφωνία και κατ' επέκταση ότι αν το Αμβούργο επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του, θα χρειαστεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με τις "ασπιρίνες".

Ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Λεβερκούζεν, η οποία τον κοστολογεί κάπου ανάμεσα σε 12.000.000 και 15.000.000 ευρώ - πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Πάντως, με τον έτερο κεντρικό αμυντικό Εμέρ Τοπράκ να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι για τη Ντόρτμουντ, δεν αποκλείεται η Λεβερκούζεν να θελήσει να διατηρήσει τον Παπαδόπουλο στην ομάδα, ως εναλλακτική των Τζόναθαν Τα και Αλεκσάντερ Ντράγκοβιτς, προοπτική στην οποία ο Έλληνας διεθνής δεν παρουσιάζεται θετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Παπαδόπουλος έστειλε στο +7 την Μπάγερν
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ