ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θυμήθηκε την κούπα με τον Παναθηναϊκό ο Καρέλης

Genk's Nikos Karelis jubilates after scoring during the Europa League Group stage F soccer match between Genk and Sassuolo at the Cristal Arena in Genk, Belgium, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Καρέλης AP

Ο Νίκος Καρέλης ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου με τη Γκενκ κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης του Κουτρουμπή και θυμήθηκε τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το Σάββατο (17/3, 21.45) η Γκενκ αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης στον τελικό του Κυπέλλου στο Βέλγιο. Νίκος Καρέλης κόντρα σε Γιώργο Κουτρουμπή, δηλαδή. Ο Κρητικός στράικερ έχει αφήσει μια και καλή πίσω τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται για τον αγώνα που θα κρίνει τίτλο.

Ο 26χρονος μίλησε στην εφημερίδα "Gazet van Antwerpen" για το προσεχές παιχνίδι και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το παρατσούκλι "Χουλκ" που του κόλλησαν στην Ελλάδα. "Είναι ωραίο που με αποκαλούν έτσι. Ξέρετε πώς βγήκε; Με έβλεπαν οι οπαδοί στην τηλεόραση και λόγω σωματοδομής με συνέκριναν με τον Χουλκ".

Ο Καρέλης θυμήθηκε τον τελικό του Κυπέλλου που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το 2014, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ. " Έχω συμμετάσχει σε έναν και πήραμε τον τίτλο. Ήταν φανταστικό παιχνίδι, ειδικά γιατί πολλοί δεν μας περίμεναν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν η ατμόσφαιρα, με οπαδούς και των δύο ομάδων".

Το "τριφύλλι" σε εκείνον τον τελικό είχε επικρατήσει 4-1 και πήρε το Κύπελλο. Τόσο ο Κουτρουμπής όσο και ο Καρέλης ήταν βασικοί για τον Παναθηναϊκό, με προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου.

(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ