ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Καμία σκέψη να φύγει ο Μήτρογλου"

"Καμία σκέψη να φύγει ο Μήτρογλου"
Μήτρογλου om.net

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα δήλωσε ότι δεν υπάρχει σκέψη στη Μαρσέιγ να αποτελέσει παρελθόν ο Κώστας Μήτρογλου. Ο τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών είπε ότι ο διεθνής φορ ενδέχεται να γίνει "ο νέος Μπαζίλ Μπολί".

Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Άντονι Θουμπιθαρέτα, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα La Provence της Μασσαλίας και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου. Ο Ισπανός συνέστησε υπομονή, λέγοντας ότι ο "Μητρογκόλ" ενδέχεται να γίνει ο νέος Μπαζίλ Μπολί για τους οπαδούς.

Ο 50χρονος πια Μπολί είχε σημειώσει το νικητήριο γκολ των Μασσαλών στον τελικό του Champions League το 1992-1993, απέναντι στη Μίλαν. Αρχικά ο Ίβηρας είπε: " Όταν παίρνεις την απόφαση να αποκτήσεις έναν ποδοσφαιριστή, σκέφτεσαι τι μπορεί να προσφέρει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Κώστας Μήτρογλου ίσως να σημειώσει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου και να γίνει ο νέος Μπαζίλ Μπολί για τους οπαδούς. Είναι ακόμη Δεκέμβριος και αυτό που σκεφτόμαστε σήμερα, δεν θα διαρκέσει όλη τη σεζόν".

Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή να αποκτηθεί ο Μήτρογλου, ανέφερε: " Ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Είναι καλός παίκτης, καλός σκόρερ, έχει την ικανότητα να αγωνίζεται με την πίεση που έχει μια ομάδα όπως είναι η Μαρσέιγ. Είναι κάπως στάσιμος τώρα, αλλά θα προχωρήσει. Δεν με ανησυχεί ότι δεν βάζει τώρα γκολ. Οι σκόρερ έχουν σπέσιαλ προφίλ. Ήταν για καιρό στη Μπενφίκα. Τώρα πρέπει να προσαρμοστεί σε μια νέα χώρα, σε μια νέα γλώσσα. Η προσαρμογή δεν είναι καθόλου εύκολη. Όταν ήρθα εδώ τον Νοέμβριο του 2016, κανείς δεν έλεγε ότι ο Γκομίς ήταν ο μεγαλύτερος σκόρερ. Στο τέλος της σεζόν, ήταν όλα διαφορετικά".

Ο Θουμπιθαρέτα ρωτήθηκε αν ο Μήτρογλου αποχωρήσει τον Ιανουάριο και σημείωσε: " Όχι, δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη". Απάντησε, έτσι, και στο περιβόητο πρωτοσέλιδο της L' Equipe...

Photo credits:om.net

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ