ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Την Δευτέρα η παρουσίαση του Ταμπάκη από την Atlanta United FC

Την Δευτέρα η παρουσίαση του Ταμπάκη από την Atlanta United FC

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης από την Κυριακή (31/1) βρίσκεται στην Ατλάντα και την Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα από την Atlanta United F.C., ομάδα στην οποία θα ανήκει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το Σάββατο τα ξημερώματα λίγο μετά τις 6.00 το πρωί ο Αλέξανδρος Ταμπάκης αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό την Αμερική, για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες μετά την δοκιμή του στο Κάνσας.

Αυτή τη φορά όμως ο 23χρονος πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού αναχωρούσε για μόνιμη εγκατάσταση στην Ατλάντα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Atlanta United F.C. και να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του νεοσύστατου συλλόγου.

Ενός συλλόγου που θα μπει στην MLS από το 2017 και για αυτό αρχικά ο Ταμπάκης θα παραχωρηθεί δανεικός σε μια θυγατρική ομάδα της Atlanta που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία. Οι ιθύνοντες της ομάδας ήθελαν επειδή ο Ταμπάκης είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία τους και η παρουσία του έχει συμβολικό χαρακτήρα από τη στιγμή που θα υπογράψει το συμβόλαιο του να παραμείνει στην Αμερική και να μην αγωνιστεί ως δανεικός στην Ευρώπη αν και ο εκπρόσωπος του είχε κάποιες προτάσεις στα χέρια του.

Ο Ταμπάκης ταξίδεψε μέσω Παρισιού για την Αμερική και το μεσημέρι της Κυριακής (31/1) έφτασε στην Ατλάντα όπου και εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο που του είχαν κλείσει οι ιθύνοντες της ομάδας και τη Δευτέρα (1/2) το πρωί θα γίνει η παρουσίαση ενώ εν συνεχεία θα δώσει το παρών και σε γεύμα με τα στελέχη της διοίκησης της Atlanta United F.C.

Ο 23χρονος κίπερ αναμένεται να μείνει μια εβδομάδα στην Ατλάντα, μάλιστα τον έχουν ενημερώσει πως θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και έναν αγώνα NBA των Atlanta Hawks πιθανότατα κόντρα στους Dallas Maverics.

Προς τα τέλη της εβδομάδας θα ενσωματωθεί στην Charleston Battery, την ομάδα όπου θα αγωνιστεί δανεικός για τον επόμενο χρόνο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της για το πρωτάθλημα που αρχίζει στις αρχές Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ