ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Θερμή" υποδοχή στην Αυστραλία για Κατσουράνη

"Θερμή" υποδοχή στην Αυστραλία για Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης πάτησε το πόδι του στην Αυστραλία κι αποθεώθηκε από Έλληνες ομογενείς φιλάθλους της νέας του ομάδας, Heidelberg United FC. (VIDEO)

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο 36χρονος Έλληνας μέσος, Κώστας Κατσουράνης, προκειμένου να αγωνιστεί με τη Heidelberg United FC, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στα προημιτελικά του FFA Cup κόντρα στη Melbourne City.

O ίδιος ο προπονητής της Heidelberg United FC, Τζορτζ Κατσάκης, είχε τονίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι η έλευση του Κώστα Κατσουράνη είναι ένα μοναδικό γεγονός για την ομάδα και την ελληνική ομογένεια.

Κι αυτό επιβεβαιώθηκε από την υποδοχή των Ελλήνων ομογενών και φιλάθλων της ομάδας, κατά την άφιξη του Έλληνα άσου, στο αεροδρόμιο.

Τα συνθήματα "Κατσουράνης οε, οε οε", "Κατσουράνη είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα", αλλά και "Ελλάς οε, οε, οε" είχαν την τιμητική του, στην υποδοχή που επιφύλασσαν οι Έλληνες ομογενείς στον Κώστα Κατσουράνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσουράνης θα παίξει στον προημιτελικό του Κυπέλλου και εφόσον προκριθεί η Heidelberg United FC, τότε θα εξετάσει την προοπτική να πάρει μέρος στον ημιτελικό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ