ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει τον Παπαγιαννόπουλο η Κοπεγχάγη

Hertha's Alexander Esswein, left, and Ostersund's Sotirios Papagiannopoulos, right, challenge for the ball during the Europa League Group J soccer match between Hertha BSC and Ostersunds FK in Berlin, Germany, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Michael Sohn)
Παπαγιαννόπουλος (AP Photo/Michael Sohn) AP IMAGES

Η Κοπεγχάγη των Ζέκα και Σωτηρίου θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Σωτήρη Παπαγιανόπουλο από την Έστερσουντ.

Ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σουηδίας έχει μπει στο στόχαστρο της Κοπεγχάγης και του Στάλε Σολμπάκεν.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Παπαγιανόπουλο που αγωνίζεται στην Έστερσουντ και ο οποίος είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Σουηδίας τον Ιανουάριο.

Μάλιστα άνθρωποι της ομάδας των Ζέκα και Σωτηρίου βρέθηκαν τη Δευτέρα στη Σουηδία και παρακολούθησαν την αναμέτρηση ΑΪΚ-Έστερσουντ έχοντας στραμμένο το βλέμμα τους στον Έλληνα αμυντικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε και επαφή του προπονητή της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν με τον Παπαγιανόπουλο και συζήτησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη σεζόν.

Ο 28χρονος στόπερ έχει και κάποιες ακόμα προτάσεις στα χέρια του ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο με την Έστερσουντ. Για αυτό και πρώτα θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας της Σουηδίας ώστε να δει πως θα μπορούσε να αποχωρήσει και να ενταχθεί στην Κοπεγχάγη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ