ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει τον Κολοβό η Μέχελεν

Θέλει τον Κολοβό η Μέχελεν

Έτοιμοι να έρθουν στην Αθήνα, ώστε να μιλήσουν με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για τον Δημήτρη Κολοβό είναι οι άνθρωποι της Μέχελεν.

Μπορεί ο Δημήτρης Κολοβός να έχει μείνει εκτός δράσης, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της βελγικής Μέχελεν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε δοθεί δανεικός απ' το καλοκαίρι στον βελγικό σύλλογο, έχοντας καταγράψει έως σήμερα 27 συμμετοχές, πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι Βέλγοι έχουν "τυφλή" εμπιστοσύνη στον Έλληνα επιθετικό κι επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ ως μετεγραφή, παρότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, πηγές απ' το Βέλγιο αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ώστε να διαπραγματευτούν με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόχαν Τίμερμανς, αλλά κι ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μαρκ Φες, αναμένονται στη χώρα μας, ώστε να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες με τη διοίκηση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ