ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει τον Κατράνη η Μουσκρόν του Πιεμπονγσκάντ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr από το Βέλγιο, η Μουσκρόν του Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ έχει στο στόχαστρο της τον Αλέξανδρο Κατράνη και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του από τη Σέντ Ετιέν.

Για την απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή αναμένεται να κινηθεί η Μουσκρόν η οποία έχει ήδη στο δυναμικό της τον Γιώργο Γκαλίτσιο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr από το Βέλγιο ο σύλλογος που έχει αναλάβει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ το τελευταίο διάστημα έχει στο στόχαστρό του τον Αλέξανδρο Κατράνη. Τον 20χρονο Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρυσι αποκτήθηκε από την Σεντ Ετιέν υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Γάλλους να δίνουν 800.000 ευρώ στον Ατρόμητο.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται αυτό το ενδιαφέρον να γίνει επίσημη πρόταση προς τον σύλλογο της Γαλλίας. Με σκοπό η Μουσκρόν να αποκτήσει ως δανεικό τον ταλαντούχο αριστεροπόδαρο αμυντικό καθώς η Σεντ Ετιέν δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του από τη στιγμή που τη φετινή σεζόν δεν πήρε ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα και εν συνεχεία να επιστρέψει στην Γαλλία.

Άλλωστε πριν από λίγες μέρες οι Γάλλοι είχαν συμφωνήσει και με τον Αστέρα για την παραχώρηση του ως δανεικό αλλά ο Κατράνης είχε ζητήσει χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση των Αρκάδων καθώς ήθελε να παραμείνει στο εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του θα γίνει πράξη.

Ο Κατράνης ο οποίος τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Ουκρανία με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και έπαιξε και στα δυο φιλικά με Σλοβανία και Ουκρανία έχοντας καλή απόδοση πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα όπου και θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ