ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει Παπασταθόπουλο ο Σιμεόνε

Θέλει Παπασταθόπουλο ο Σιμεόνε

Μετά τον Ματς Χούμελς η Ντόρτμουντ κινδυνεύει να χάσει και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει μπει στη μεταγραφική λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η μετακίνηση του Ματς Χούμελς στην Μπάγερν Μονάχου καθιστά πλέον τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στο κέντρο της άμυνας της Ντόρτμουντ, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Έλληνας διεθνής στόπερ από το "Signal-Iduna Park".

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική "Bild", η οποία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον "Sokratis", με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να εκτιμάει πως ο 27χρονος άσος πληροί όλες τις προδιαγραφές για να μετακομίσει στο "Vicente Calderon" και να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των "ροχιμπλάνκος".

Το ίδιο μέσο σημειώνει πως οι Βεστφαλοί απέκτησαν τον Παπασταθόπουλο από την Βέρντερ Βρέμης το καλοκαίρι του 2013 έναντι 10.000.000 ευρώ ενώ υπέγραψαν πρόσφατα μαζί του επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2019, με τον Έλληνα άσο να αγωνίζεται τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 41 παιχνίδια.

Η "Bild" αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι η εμφάνισή του στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου με την Μπάγερν κέντρισε το ενδιαφέρον του Σιμεόνε και είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις μετά τον τελικό του Champions League το Σάββατο (28/5), που βρίσκει αντιμέτωπες Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ