ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει Μήτρογλου η Παλέρμο

Θέλει Μήτρογλου η Παλέρμο
Μήτρογλου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", η Παλέρμο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Μητρογλου, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Μπορεί να μην βρίσκεται στο πικ της καριέρας του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν ερίζουν ομάδες για την απόκτησή του. Ο Κώστας Μήτρογλου περιμένει να δει που θα καθίσει η... μπίλια σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν δεν μείνει στη Φούλαμ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θέλει να τον φέρει στην πορτογαλική πρωτεύουσα, αλλά δεν παίζει... μπάλα μόνη της, αν ευσταθεί το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" σύμφωνα με το οποίο ο 27χρονος βρίσκεται στα πλάνα της Παλέρμο, που ψάχνει επιθετικό για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της.

Ο ίδιος ο Μήτρογλου δεν θέλει να μείνει στην Φούλαμ, θα εξετάσει τις περιπτώσεις που υπάρχουν για τον ίδιο από ομάδες του εξωτερικού και από κοινού με τους Λονδρέζους θα αποφασίσει για το μέλλον του. Πάντως, υπάρχει κινητικότητα για τον διεθνή φορ, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ