ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει Καρνέζη και η Νάπολι!

Θέλει Καρνέζη και η Νάπολι!

Η Νάπολι έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη με τη φανέλα της Ουντινέζε και θέλει να τον κάνει τον βασικό της γκολκίπερ για τη νέα σεζόν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", η Νάπολι δεν είναι ικανοποιημένη από την απόδοση τόσο του Αργεντίνου Μαριάνο Αντούχαρ όσο του Βραζιλιάνου Ραφαέλ και αναζητά ένα νέο όνομα για να υπερασπιστεί την εστία της την ερχόμενη σεζόν.

Αυτός φέρεται να είναι ο Ορέστης Καρνέζης, με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως ο αθλητικός διευθυντής των "παρτενοπέι" Ρικάρντο Μπιγκόν έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Ουντινέζε, με την οποία ο Έλληνας κίπερ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος στην πρώτη του σεζόν στη Serie A..

Το εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζει πως ο Αντούχαρ θα φύγει σίγουρα από το "Σαν Πάολο" στο φινάλε της σεζόν και ο Ραφαέλ θα μείνει έχοντας το ρόλο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Λουίτζι Σέπε που έχει ανανεώσει πρόσφατα μέχρι το 2019 και αγωνίζεται αυτή τη στιγμή δανεικός στην Έμπολι.

Σημειώνεται πως η ομάδα του ιταλικού Νότου δεν είναι η μοναδική που ενδιαφέρεται για τον 29χρονο γκολκίπερ της εθνικής Ελλάδας, καθώς ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα έχουν βάλει στο κόλπο της απόκτησής του εδώ και καιρό τη Ρόμα .

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ