ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τετάρτη και Σάββατο τα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική για την Akropolis

Τετάρτη και Σάββατο τα μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική για την Akropolis

Η Akropolis εξασφάλισε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής της Σουηδίας και θα αντιμετωπίσει την Frej Taby για την άνοδο στη Β' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με στόχο για πρώτη φορά την άνοδο της στη Β' Εθνική Σουηδίας η Akropolis ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα μπαράζ ανόδου με την Frej Taby που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (8/11) και το Σάββατο (11/11).

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου εξασφάλισε την δεύτερη θέση μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική και θα αντιμετωπίσει την Frej Taby που βρέθηκε στην 14η θέση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και θέλει να παραμείνει στη κατηγορία.

Τα παιχνίδια θα είναι δίπλα με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της Akropolis την Τετάρτη (8/11) με ώρα έναρξης στις 7:00μ.μ. ενώ η ρεβάνς θα γίνει το Σάββατο (11/11) το μεσημέρι εκτός έδρας με ώρα έναρξης στη 1: 00μ.μ.

Το καλό για τον τεχνικό του συλλόγου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει των δυο αγώνων μπαράζ ενώ στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που η Akropolis είχε εξασφαλίσει την άνοδο της έδωσε ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ