ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ταχτσίδης: "Με ήθελαν Μπολόνια και Σταντάρ Λιέγης"

Ταχτσίδης: "Με ήθελαν Μπολόνια και Σταντάρ Λιέγης"

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επέλεξε τον αριθμό 77 στην Κάλιαρι κι αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις τόσο από την Μπολόνια όσο κι από τη Σταντάρ Λιέγης.

Στην Κάλιαρι συνεχίζει την καριέρα του ο 25χρονος διεθνής Έλληνας μέσος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, κι όπως υποστήριξε δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να απαντήσει καταφατικά στην ομάδα της Σαρδηνίας, παρά το έντονο ενδιαφέρον των Μπολόνια και Σταντάρ Λιέγης.

"Είναι αλήθεια ότι ήμουν κοντά στην Κάλιαρι και πριν από δύο χρόνια. Ήρθα στην ομάδα κι έχω στο μυαλό μου να είμαι βασικός. Υπήρχαν μήνες που μιλούσα με την ομάδα, αλλά η εταιρία που με εκπροσωπεί μου είπε να περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος.

Όταν ήρθα, το 7 ήταν κατειλημμένο, οπότε επέλεξα το 77, το οποίο μου έφερνε πάντα τύχη από την άφιξή μου στην Ιταλία. Στην Ελλάδα έπαιζα ως μέσος, με το πέρασμα του χρόνου παίζω μπροστά από τον αμυντικό.

Είχα εναλλακτικές. Με ήθελαν επίσης η Μπολόνια και η Σταντάρ Λιέγης. Ο πρόεδρος (σ.σ της Κάλιαρι) με ρώτησε εάν ήμουν έτοιμος να έρθω στη Σαρδηνία και την αποδέχθηκε αμέσως", υποστήριξε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ