ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συνέχισε νικηφόρα η Akropolis, σκόρερ ο Σταυροθανασόπουλος

Συνέχισε νικηφόρα η Akropolis, σκόρερ ο Σταυροθανασόπουλος

Η Akropolis αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από την Pitea τελικά επικράτησε με 2-1 με τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο να βρίσκει δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και να ηγείται της αντεπίθεσης των γηπεδούχων.

Την πέμπτη νίκη της σε έξι παιχνίδια στα οποία παραμένει αήττητη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής η Akoropolis επικρατώντας με 2-1 της Pitea στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Στην Σουηδία.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 μετά από γκολ που δέχτηκαν στο 23' της αναμέτρησης αλλά ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 40' έφερε το ματς στα ίσια. Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε όμορφη σέντρα του Πέτερσον και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το 2-1 διαμόρφωσε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Πόλο όταν στο 68 κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Για την Akropolis αγωνίστηκαν από την αρχή οι Γκέζος, Μητρόπουλος και Σταυροθανασόπουλος με τους δυο πρώτους να παίζουν σε όλη την αναμέτρηση και τον σκόρερ του πρώτου γκολ της Akropolis να γίνεται αλλαγή στο 80' της αναμέτρησης.

Μάλιστα στην θέση του Σταυροθανασόπουλου πέρασε ο Γιάντσης ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Να σημειώσουμε ότι και ο Σιαλμάς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του ήταν στο πάγκο.

Η νίκη αυτή διατήρησε την Akropolis στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος καθώς η Μπρομοϊμποκάρνα και η Βάσαλουντς προπορεύονται με 29 βαθμούς και τους ακολουθεί η Akropolis με 28.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται για το καλοκαίρι και αρχίζει και πάλι στα τέλη Αυγούστου με τους παίκτες της ομάδας να έχουν δέκα μέρες άδεια για ξεκούραση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ