ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Συμπαίκτες" ξανά Τζαβέλλας - Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ - ΓΚΑΜΠΑΛΑ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΩΝ EUROPA LEAGUE
(MOTIONTEAM)
ΠΑΟΚ - ΓΚΑΜΠΑΛΑ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΩΝ EUROPA LEAGUE (MOTIONTEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε μία εικόνα στο instagram στην οποία εμφανίζεται ξανά στην ίδια ενδεκάδα με τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βρέθηκε ξανά στην ίδια ενδεκάδα με τον Γκάρι Ροντρίγκες, μετά από την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Ο διεθνής αμυντικός, μάλιστα, ανέβασε στο instagram του και τα σχετικά πειστήρια, τη φωτογραφία δηλαδή από τη συνύπαρξη των δύο ποδοσφαιριστών στην ιδανική ενδεκάδα της 26ης αγωνιστικής στη Süper Lig.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν πολύ καλός στην εντός έδρας νίκη της Αλάνιασπορ με 3-1 απέναντι στην Κασίμπασα και μάλιστα σημείωσε και το τελευταίο τέρμα του αγώνα και πρώτο του στην Τουρκία.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, από την πλευρά του, έκανε το 2-0 για τη Γαλατάσαραϊ στη νίκη με 4-0 επί της ουραγού Άντανασπορ.

"Μαζί ξανά φίλε μου", ήταν το μήνυμα του Τζαβέλλα στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, το οποίο συνοδεύεται από emoticons και το απαραίτητο ταγκάρισμα στο instagram του Ροντρίγκες.

"Συμπαίκτες" ξανά Τζαβέλλας - Ροντρίγκες

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ