ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμφωνία Ζενίτ με Ρόμα για Μανωλά και Παρέδες!

Συμφωνία Ζενίτ με Ρόμα για Μανωλά και Παρέδες!

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα είναι ο επόμενος προορισμός για τον Κώστα Μανωλά, αφού σύμφωνα με το "Sky Sport Italia" επηλθε συμφωνία με τη Ρόμα. Στα 40 εκατ. ευρώ το κόστος της μετακίνησης του Έλληνα αμυντικού και άλλα 25 εκατ. ευρώ θα δοθούν για τον Παρέδες.

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς. Το "Sky Sport Italia" ανέφερε πως επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους Ρώσους και τη Ρόμα, αφού ανέβηκε η προσφορά για τον Έλληνα αμυντικό και το deal οδεύει προς ολοκλήρωση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το κόστος της μετακίνησης του διεθνούς στόπερ ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ (!), ενώ η Ζενίτ θα δώσει άλλα 25.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της και τον Παρέδες. Αυτό ήθελε ο Μανωλάς, διότι τα χρήματα που θα λάβει, είναι πολλά!

Να πούμε πως ο Έλληνας σέντερ μπακ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, ενώ θα βάζει στο λογαριασμό του περίπου 4.000.000 ευρώ ετησίως. Αν μη τι άλλο, ήταν μια πρόταση αρκετά... πειστική για να τον κάνει να αφήσει το λαμπερό Καμπιονάτο για τη Ρωσία.

Πλέον, απομένει να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Αργεντινό, που επίσης θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ