ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Συμφωνία Ρόμα - Ίντερ για Μανωλά"

Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ιταλικό μέσο κάνει λόγο για προφορική συμφωνία μεταξύ Ρόμα και Ίντερ για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στους "νερατζούρι". Ποιο το ποσό στο οποίο κατέληξαν οι δύο πλευρές.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά εμπλέκεται στο μεταγραφικό τοπίο της Ίντερ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των "νερατζούρι" και του Έλληνα αμυντικού, προκειμένου ο τελευταίος να μετακινηθεί στο "Giussepe Meazza".

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο "Telelombardia", πλέον υφίσταται συμφωνία και με την πλευρά της Ρόμα. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες παρουσιάζονται να έχουν δώσει τα χέρια για το ποσό των 43.000.000 ευρώ, με ορισμένα επιπλέον μπόνους.

Πρόσφατα διέρρευσε ότι ο -όπως όλα δείχνουν- επερχόμενος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, έχει εκλάβει ως δεδομένο ότι από τη στιγμή που θα αναλάμβανε τη Ρόμα, θα είχε ήδη δρομολογηθεί η αποχώρηση του 25χρονου, κάτι το οποίο όσο περνά ο καιρός μοιάζει όλο και πιο σίγουρο.

Μένει να δούμε αν το εν λόγω ρεπορτάζ έχει βάση, τη στιγμή που υπάρχουν κάμποσες μεγάλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Μανωλά, όπως η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και η Τσέλσι.

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει συνολικά 37 εμφανίσεις με τη φανέλα των "τζιαλορόσι", οι οποίοι εφόσον δεν κατάφεραν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, επιθυμούν να τον πουλήσουν άμεσα και να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος (το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2019).

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ