ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμφώνησε με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ο Νίνης

Συμφώνησε με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης ήρθε σε συμφωνία με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα για συμβόλαιο ενός έτους, ενώ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή της ομάδας απ' το Ισραήλ για τον αγώνα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Παίκτης της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα θα πρέπει να θεωρείται ο Σωτήρης Νίνης, αφού απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ' τη Μέχελεν, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες την ισραηλινή ομάδα για συμβόλαιο ενός έτους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τον αγώνα με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (11/09, 21:00), αφού τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούσε προπονήσεις με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας, Κόμπι Ρεφούα.

Θυμίζουμε πως, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, η Μακάμπι Πετάχ Τίκβα έχει καταθέσει πρόταση και στον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος αποχώρησε απ' τον Ατρόμητο. Η Πετάχ Τίκβα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος και ύστερα από δύο αγωνιστικές μετράει μία νίκη και μία ήττα, ούσα στην 10η θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς.

Photo Credits: Maccabi Petah Tikva FC

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ