ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Συμφώνησε η Μπενφίκα για 4 χρόνια με τον Μήτρογλου"

"Συμφώνησε η Μπενφίκα για 4 χρόνια με τον Μήτρογλου"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "O Jogo", ο Κώστας Μήτρογλου συμφώνησε με την Μπενφίκα για τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές στο 1.700.000 ευρώ ετησίως. Μένει η οριστική συμφωνία των Πορτογάλων με τη Φούλαμ.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου με την Μπενφίκα μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει στους Λουζιτανούς, που δεν θέλουν να χάσουν τον Έλληνα φορ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.

Η "O Jogo" αποκαλύπτει ότι οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020 και ότι ο Μήτρογλου θα λαμβάνει 1.700.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου.

Αυτό που απομένει, είναι να τα βρει η Μπενφίκα με τη Φούλαμ, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του μέχρι τον Μάιο, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του διεθνούς φορ.

Η ρήτρα ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ και με δόσεις οι Αετοί της Λισσαβώνας είναι σε θέση να πληρώσουν τα χρήματα αυτά στους Λονδρέζους και να κάνουν δικό τους τον άλλοτε φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος διάγει μια εξαιρετική σεζόν φέτος.

Ιδού τι γράφει στο πρωτοσέλιδό της:

"Συμφώνησε η Μπενφίκα για 4 χρόνια με τον Μήτρογλου"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ