ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Super deal για τον Φάνη Γκέκα

Super deal για τον Φάνη Γκέκα
Φάνης Γκέκας

Ο Φάνης Γκέκας προτίμησε τελικά την Ελβετία και υπέγραψε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο συνεργασίας με την Σιόν. Διαβάστε πόσα χρήματα θα λάβει και ποιες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του.

Τέλος καλό όλα για τον Φάνη Γκέκα. Μετά από ένα μίνι σίριαλ ( που έχει πολύ παρασκήνιο πίσω) ο έμπειρος στράικερ εξαργύρωσε την εκτελεστική του δεινότητα με ένα ακόμα εξαιρετικό συμβόλαιο, αυτή τη φορά από την Ελβετία και την Σιόν.

Ο 35άχρονος στράικερ υπέγραψε για ενάμιση χρόνο ( για τόσο ανακοινώθηκε, αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι για 6+12) με ένα ποσό που θα αγγίξει συνολικά τις 700.000€!

Το deal δούλεψε εδώ και καιρό ο μάνατζερ Γιάννης Γλυκός ο οποίος σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Τσετινέ, έκλεισαν τελικά τη μεταγραφή. Αξίζει να σημειώσουμε πως για τον Φάνη Γκέκα ενδιαφέρον υπήρξε από Τουρκία και Ιταλία, όμως οι μέρες περνούσαν και τελικά ο παίκτης μετέβη στην Ελβετία για να τελειώσει την υπόθεση.

Τέλος να αναφέρουμε πως φήμες θέλουν ομάδα από την Ελβετία να ενδιαφέρθηκε και για τον Γιάννη Μανιάτη του Ολυμπιακού (πάλι για την Σιόν ακούστηκε), όμως οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν την πρόταση με τον ποδοσφαιριστή να καταλήγει στην Σταντάρ Λιέγης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ