ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Στρατιώτης" της Εθνικής ο Κατσουράνης

"Στρατιώτης" της Εθνικής ο Κατσουράνης
Κατσουράνης Ελλάδα πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του στην Ινδία και υποστήριξε ότι παραμένει πάντα στη διάθεση της Εθνικής μας ομάδας.

Στο πρωτάθλημα της Ινδίας συνεχίζει την καριέρα του ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα φοράει την φανέλα της Πούνε και για τον ίδιο είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, μίλησε στο goal.com και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε και στην Εθνική μας ομάδα, στην οποία θα ήθελε να κληθεί και πάλι, προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Ο 35χρονος, τόνισε: "Δεν ξέρω αν θα κληθώ ξανά στην Εθνική. Αν ο προπονητής με θέλει, μπορούν να με χρησιμοποιήσουν. Δεν έχω πει ‘όχι’ στην Εθνική. Αγαπώ την ομάδα αυτή και ελπίζω πάντα να έχει επιτυχίες. Είτε είμαι σε αυτή, είτε εκτός, είναι το ίδιο για μένα".

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ινδία, είπε: "Δεν χρειάστηκε καιρός για να πειστώ να πάω στην Ινδία. Θα προσπαθήσω τα πάντα στην Πούνε. Δεν έκανε ιδιαίτερη έρευνα προτού να έρθω.

Συναντήθηκα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης και ήταν όλοι πολύ ευγενικοί. Μου είπαν για το πλάνο που έχουν για την ομάδα. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω, αλλά θέλω να καθίσω για περισσότερο, να προπονούμαι και να παίζω".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ