ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Στον πάγκο με Τσέλσι ο Μαυροπάνος"

ST ALBANS, ENGLAND - JANUARY 09:  (L-R) Eddie Nketiah and Konstantinos Mavropano of Arsenal during a training session at London Colney on January 9, 2018 in St Albans, England.  (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images) *** Local Caption *** Eddie Nketiah;Konstantinos Mavropano
www.arsenal.com Μαυροπάνος ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Ντίνος Μαυροπάνος θα είναι στον πάγκο της Άρσεναλ για το αποψινό παιχνίδι με την Τσέλσι, σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ. Διαβάστε τι γράφουν για τον 20χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Η Άρσεναλ αναμετράται απόψε (22.00) με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το League Cup. Ο Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Εζίλ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κολάσινατς, Ράμσεϊ και Ζιρού δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ (Guardian και όχι μόνο), ο Αλσατός τεχνικός των "κανονιέρηδων" θα έχει στον πάγκο τον νεοαποκτηθέντα στόπερ, Ντίνο Μαυροπάνο, αφού στα μετόπισθεν υπάρχουν ελλείψεις. Μένει να φανεί εάν πράγματι ο τέως κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρεθεί στην 18άδα.

Στην περίπτωση που χρειαστεί να παίξει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, τότε δεν θα έχει το δικαίωμα να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, καθώς θα έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο διαφορετικούς συλλόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: www.arsenal.com

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ