ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Οικονόμου

Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Οικονόμου

Ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να φέρει στη Νάπολι τον Μάριο Οικονόμου και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα έχει ήδη κατατεθεί πρόταση στη Μπολόνια για τον Έλληνα σέντερ μπακ!

Η Νάπολι πήρε φόρα και μετά τις μεταγραφές των Μίρκο Βαλντιφιόρι και Πέπε Ρέινα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Μάριο Οικονόμου. Ο 22χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε μία πολύ καλή σεζόν στη Serie B με τη Μπολόνια (33 συμμετοχές-4 γκολ) με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία και ο νέος τεχνικός της Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να έχει μεγάλη εκτίμηση τόσο στην αξία του όσο και στις δυνατότητες εξέλιξής του.

Για το λόγο αυτό έχει εισηγηθεί στη διοίκηση των "παρτενοπέι" την απόκτησή του και σύμφωνα με όσα αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα "Sportmediaset" η ομάδα του ιταλικού Νότου κατέθεσε την Πέμπτη την πρώτη της πρόταση στη Μπολόνια, ύψους 4.000.000 ευρώ.

Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Οικονόμου

Σημειώνεται πως ο Οικονόμου έχει συμβόλαιο με τους "ροσομπλού" μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ενώ σε περίπτωση που γίνει το deal δεν αποκλείεται πέρα από τα χρήματα να συμπεριληφθεί και ο Μιγκέλ Μπρίτος μέσα στα ανταλλάγματα που θα προσφέρει η Νάπολι.

Τα γκολ του Μάριου Οικονόμου με τη Μπολόνια:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ