ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο "σφυρί" ο Σάμαρης

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

Η Μπενφίκα προτίθεται να πωλήσει τον Έλληνα διεθνή μέσο της, Ανδρέα Σάμαρη, μέσα στον Ιανουάριο σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Η λίστα των παικτών που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα περιλαμβάνει και το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη. Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος θα αποχωρήσει από τους "αετούς" - όπως και οι Ελιζέου, Ντόουγκλας, Λισάντρο Λόπες, Ράφα και Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα - κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσον αφορά στον Σάμαρη, είναι δεδομένο ότι αποχωρήσει με πώληση. Ο 28χρονος βρέθηκε και κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο κοντά στην αποχώρηση από την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, αλλά δεν κατέστη εφικτή η συμφωνία με μία εκ των Νιούκαστλ, Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ.

Όπως υποστηρίζει η "A Bola", η Αγγλία και η Premier League είναι και τον Ιανουάριο ο επικρατέστερος επόμενος επαγγελματικός του σταθμός.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ