ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας Έλληνας επιθετικός!

Στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας Έλληνας επιθετικός!

O πρώην επιθετικός του Άρη και της Βέροιας, Βασίλης Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε, μέσω facebook, πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ventforet Kofu, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ιαπωνίας!

Νέα κεφάλαιο στην καριέρα του Βασίλη Κωνσταντινίδη. Ο πρώην επιθετικός του Άρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι απ' τη Βέροια, ανακοίνωσε μέσω facebook πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ventforet Kofu, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Ιαπωνίας!

Έτσι, ύστερα απ' τον Απόστολο Γιάννου, ακόμα ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Άπω Ανατολής. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ventforet Kofu βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, ύστερα από 25 αγωνιστικές, και παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού με 9 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντινίδης, απ' την πλευρά του, ελπίζει να τη βοηθήσει με τα γκολ του να παραμείνει στην κατηγορία.

"Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να ανακοινώσω πως υπέγραψε στην Ventforet Kofu, η οποία αγωνίζεται στην Japan's J1. Είναι τιμή να εκπροσωπώ αυτή την ομάδα κι αυτή την πόλη. Μία νέα πρόκληση, γεμάτη νέες φιλοδοξίες και γκολ", αναφέρει το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ