ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο πλευρό του Μήτρογλου ο Τζαβέλλας: "Τι να σου πουν εσένα";

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, με ανάρτηση στο Instagram, εξέφρασε την στήριξή του στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη κριτική στη Μαρσέιγ. (PHOTO)

Ο Κώστας Μήτρογλου βιώνει δύσκολες στιγμές στη Μαρσέιγ, αφού δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να δέχεται έντονη κριτική απ' τα γαλλικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "RMC", ο Έλληνας φορ άρχισε να διχάζει τα αποδυτήρια. Μέλη του τεχνικού επιτελείου, ακόμη και συμπαίκτες του στράφηκαν εναντίον του λέγοντας μέχρι και πως νιώθουν ότι η Μαρσέιγ αγωνίζεται με δέκα παίκτες, όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως έχει ένα σημαντικό σύμμαχο. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος με ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε την στήριξή του στο "Μητρογκόλ".

"Τι να σου πουν εσένα; Μήτρογλου μόνο", αναφέρει το μήνυμα του αμυντικού της Αντάλιασπορ, το οποίο συνδυάστηκε με μία φωτογραφία του Μήτρογλου με τη φανέλα της Εθνικής.

Δείτε την ανάρτηση:

Στο πλευρό του Μήτρογλου ο Τζαβέλλας: "Τι να σου πουν εσένα";

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ