ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Ομόνοια ο Μπαντής

Στην Ομόνοια ο Μπαντής
Μπαντής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας βρίσκεται ο Γιώργος Μπαντής. Ο 31 ετών γκολκίπερ έκανε την πρώτη του προπόνηση και περιμένει να δει αν εκδοθεί το δελτίο του για να δώσει επίσημα ματς.

Με μοναδικό γκολκίπερ τον Παναγή έχει μείνει η Ομόνοια μετά τους τραυματισμούς των Κότσαρη και Κρέσιτς. Ο πρώτος έχει υποστεί εξάρθρωση ώμου και για τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο και έχει τεθεί νοκ άουτ για δύο μήνες.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησης ενός ακόμη τερματοφύλακα. Η διοίκηση της κυπριακής ομάδας αποφάσισε να επιλέξει τον Γιώργο Μπαντή, ο οποίος έμεινε χωρίς ομάδα μετά την περασμένη σεζόν στον Αστέρα, με τον οποίο κατέγραψε 23 συμμετοχές.

Επειδή η μεταγραφικής περίοδος έχει ολοκληρωθεί και η προθεσμία για απόκτηση παικτών έχει εκπνεύσει, η Ομόνοια έχει απευθυνθεί στην UEFA. Αυτό προκειμένου να της δώσει έγκριση, ώστε να πάρει έναν ελεύθερο γκολκίπερ για να καλύψει το κενό. Στο παρελθόν κάτι τέτοιο έχει γίνει ξανά και επειδή πρόκειται για τερματοφύλακα μπορεί να δώσει το "ΟΚ".

Photo credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ