ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Μπάρι ο Μόρας

Στην Μπάρι ο Μόρας

Στην Ιταλία παραμένει ο 34χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας, καθώς ανακοινώθηκε από την Μπάρι - ομάδα της Serie B - για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έφθασε στην Ιταλία το 2011 και "ρίζωσε" στη γειτονική χώρα. Μετά τις Μπολόνια, Τσεζένα και Βερόνα, ο 34χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας, θα αγωνίζεται στην Μπάρι για τις επόμενες δύο σεζόν.

Στους "μπιανκορόσι" ανήκουν οι Αντώνης Πετρόπουλος και Σάββας Γκέντσογλου, με τους δύο Έλληνες - ωστόσο - να μοιάζει πολύ δύσκολο να συνεχίσουν στην ιταλική ομάδα με τον πρώτο να έχει ακουστεί για τον Άρη και τον δεύτερο να είναι σε επαφές με τον Ηρακλή.

Η Μπάρι θα είναι και την επόμενη σεζόν στη Serie B, καθώς την περυσινή τελείωσε το πρωτάθλημα στην 5η θέση της συνολική κατάταξης, ωστόσο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το τρίτο εισιτήριο ανόδου στη Serie A, μέσω των playoffs.

Ο Βαγγέλης Μόρας ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λάρισα, πόλη στην οποία γεννήθηκε και στη συνέχεια φόρεσε κατά σειρά τη φανέλα των Προοδευτικής, ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Τσεζένα και Βερόνα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ