ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην κορυφαία ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος ο Λυκογιάννης

Στην κορυφαία ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος ο Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του αυστριακού πρωταθλήματος χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς.

Σπουδαία διάκριση για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, καθώς η Fußball-Bundesliga‏ τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Στουρμ Γκρατς, βοηθώντας τα μέγιστα την αυστριακή ομάδα να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Λυκογιάννης μέτρησε τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 36 αγώνες σ' όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, η παρουσία του τράβηξε το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται απ' τους: Αλεξάντερ Βάλκε (Ζάλτσμπουργκ), Στέφαν Λάινερ (Ζάλτσμπουργκ), Πάουλο Μιράντα (Ζάλτσμπουργκ), Φίλιπ Νέτσερ (Άλταχ), Μπάμπης Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς), Κόνραντ Λάιμερ (Ζάλτσμπουργκ), Αλεξάντερ Γκίνβαλντ (Αούστρια Βιέννης), Βαλόν Μπερίσα (Ζάλτσμπουργκ), Λούκας Βενούτο (Αούστρια Βιέννης), Ολαρενουάτζου Καγιοντέ (Αούστρια Βιέννης), Ντένι Άλαρ (Στουρμ Γκρατς).

Δείτε την ενδεκάδα:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ