ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Αλ-Αχλί ο Φετφατζίδης

Στην Αλ-Αχλί ο Φετφατζίδης

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την Αλ-Αχλί να ανακοινώνει την απόκτησή του από τη Τζένοα.

Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής μέσος, Γιάννης Φετφατζίδης, αφήνει την Ιταλία και την Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία και την Ασία. Η Αλ-Αχλί ανακοίνωσε την απόκτηση του από τη Τζένοα για επόμενα τρία χρόνια.

Η Αλ-Αχλί εδρεύει στη Τζέντα και το γήπεδο της είναι το King Abdullah Sports City, χωρητικότητας 62.000 θέσεων. Έχει κακτακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα της χώρας (1978, 1984) κι άλλες επτά έχει τερματίσει δεύτερη. Έξι φορές κάτοχος του Crown Prince Cup, 10 του King's Cup, δύο του Ασιατικού Champions League (1986,2012), μία του Αραβικού Champions League (1993) και τρεις του Gulf Club Champions Cup.

Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο Αμίρης Κούρντι, 23χρονος μέσος, που από το 2009 έως το 2014 φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Τεχνικός στην Αλ-Αχλί είναι ο 60χρονος Ελβετός, Κρίστιαν Γκρος, με θητεία στους πάγκους των Γκρασχόπερ, Τότεναμ, Βασιλείας, Στουτγκάρδης, και Γιουνγκ Μπόις. Θα είναι αντίπαλος της Αλ-Χιλάλ, στην οποία τεχνικός είναι ο Γιώργος Δώνης.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέβαλε το ποσό του 1.500.000 ευρώ στην ομάδα της Γένουας, για να αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή μέσο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ