ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τη σεζόν η Akropolis

Στην 3η θέση ολοκλήρωσε τη σεζόν η Akropolis

Η σεζόν ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στη Σουηδία με την Akropolis να νικάει 3-0 την IK Brage και να κλείνει θετικά μια ακόμη σεζόν στην οποία όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στην Σουηδία με την Akropolis να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο της με νίκη επί της IK Braga με 3-0. Σε ένα ματς όπου ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος χρίστηκε σκόρερ ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του ενώ επίσης έπαιξαν οι Γκέζος, Μητρόπουλος και Μαλντίν.

Αυτό μάλιστα ήταν το τέταρτο γκολ του Σταυροθανασοπουλου τη φετινή σεζόν ο οποίος ολοκλήρωσε τη χρονιά και με έξι ασίστ. Συνέθεσε έτσι ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ιταλό Λούκα Πόλο ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο τελευταίο παιχνίδι της Akropolis και με 25 γκολ συνολικά αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Πήρε τον τίτλο η ομάδα του Μέλμπεργκ

Η αυλαία του πρωταθλήματος βρήκε την Akropolis στην 3η θέση με 46 βαθμούς πίσω από την δεύτερη Βάσαλουντς που είχε 60 και θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου αλλά και την Μπρομοϊμποκάρνα του Όλαφ Μέλμπεργκ που τερμάτισε στην πρώτη θέση και πήρε απευθείας την άνοδο με 63 βαθμούς.

Η Akropolis σε 26 παιχνίδια είχε 13 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο ρόστερ της στην διάρκεια της σεζόν είχε έξι Έλληνες και συγκεκριμένα τους Κώστα Σταυροθανασόπουλο, Μάκη Γκέζο, Παύλο Μητρόπουλο, Δημήτρη Σιαλμά, Δημήτρη Γιάντση, Δημήτρη Γιάκο αλλά και τον Υμεράι Μαλντίν ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Από τους προαναφερθέντες οι Γκέζος, Σταυροθανασόπουλος είχαν υπογράψει συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα. Μια οψιόν που έχουν όμως και οι δυο πλευρές. Ο Σιαλμάς είχε αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό ενώ οι Μητρόπουλος, Γιάντσης και Μαλντίν είναι ελεύθεροι.

Αποχαιρέτησε ο Μητρόπουλος, τον θέλουν Πανιώνιος, ΟΦΗ

Ο Μητρόπουλος μάλιστα την Τετάρτη το βράδυ ευχαρίστησε άπαντες στην Akropolis για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο έμπειρος μέσος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
"Μια υπέροχη εμπειρία και ένα ακόμα κεφάλαιο έκλεισε στην καριέρα μου....θα ήθελα να ευχαριστήσω την Akropolis και τους ανθρώπους της για την συνεργασία μας καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μας για την φετινή χρόνια".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr για τον έμπειρο μέσο έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό του ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ.

Έχουν τραβήξει τα βλέμματα Γκέζος, Σταυροθανασόπουλος

Σε ότι έχει να κάνει με τους Μάκη Γκέζο και Κώστα Σταυροθανασόπουλο και οι δυο τους ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στον σύλλογο τη φετινή σεζόν. Επιθυμία των διοικούντων είναι η παραμονή και των δυο που είχαν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα και άλλων ομάδων.

Φυσικά τον πρώτο λόγο και για τους δυο έχει η Akropolis αν και αν ερχόταν μια πρόταση από κάποιο άλλο πρωτάθλημα και φυσικά μεγαλύτερη κατηγορία ίσως αυτό να άλλαζε τα δεδομένα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν όμως όλα για τους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ