ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Σόρνμπαχ ο Μαχλελής

Στη Σόρνμπαχ ο Μαχλελής
Μαχλελής, Μάσα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Επανεκκίνηση" στην καριέρα του επιδιώκει να κάνει ο Γιώργος Μαχλελής, που συμμετέχει στις προπονήσεις της γερμανικής Σόρνμπαχ και σκόραρε στο κύπελλο με την Heimerdingen. (PHOTOS).

Τη σεζόν 2014-2015 ο Γιώργος Μαχλελής έπαιξε σε Νίκη Βόλου και Πλατανιά. Στις 4 Φεβρουαρίου 2015 σε αγώνα των Χανιωτών με τον Αστέρα στην Τρίπολη τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και έμεινε για καιρό εκτός δράσης (σχεδόν τρεις μήνες). Μόλις έγινε καλά, υπέστη πρόβλημα στους κοιλιακούς και έχασε ένα ακόμα εξάμηνο.

Η περσινή χρονιά χάθηκε οριστικά, αλλά πλέον ο 25χρονος αμυντικός έχει επιστρέψει στη δράση. Βρίσκεται στη Γερμανία, στη Σόρνμπαχ, με την οποία προ ημερών σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ σε αναμέτρηση Κυπέλλου με την Heimerdingen (η ομάδα του νίκησε με 5-2).

Στη Σόρνμπαχ ο Μαχλελής

Είναι αξιοσημείωτο πως στις 24 Αυγούστου, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, η Σόρνμπαχ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σόνενχοφ Γκροσάσπαχ, ομάδα στην οποία πήγε εφέτος ο Παναγιώτης Μπάλλας, από τον Ατρόμητο.

Στη Σόρνμπαχ ο Μαχλελής

Ο Μαχλελής έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από την ερασιτεχνική Σόρνμπαχ ανά πάσα στιγμή, παρότι είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν. Υπάρχουν μάλιστα τοπικά ΜΜΕ που κάνουν αναφορά στην παρουσία του 25χρονου στην Σόρνμπαχ. Ο Μαχλελής έχει περάσει στο παρελθόν και από Κορωπί, Παναθηναϊκό, Εθνικό Άχνας, Άιντραχτ Μπραουνσβαϊγκ.

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ