ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Ρουμανία ο Φυτανίδης

Στη Ρουμανία ο Φυτανίδης

Η ρουμανική Γκαζ Μετάν ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά τη δικαστική του διαμάχη με τον Ατρόμητο.

Ελεύθερος μετά τη δικαστική του διαμάχη με τον Ατρόμητο (είχε καταθέσει προσφυγή), ο Σωκράτης Φυτανίδης βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό εκτός Ελλάδας.

Συγκεκριμένα στη Ρουμανία, όπου η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοικτή, και την Γκαζ Μετάν. Η νέα ομάδα του 33χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού έχει την έδρα της στη Μέντιας και ιδρύθηκε το 1945.

Την τρέχουσα σεζόν έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές και βρίσκεται στην προτελευταία (13η) θέση της κατάταξης της πρώτης κατηγορίας του ρουμανικού πρωταθλήματος. Ο Σωκράτης Φυτανίδης θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 5 μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίον έμεινε μέχρι και το 2008. Εκείνη τη χρονιά μετακόμισε στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα, ενώ από το 2011 ήταν κάτοικος Περιστερίου για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν τον Απρίλη του περασμένου έτους (2017), καθώς λόγω της δικαστικής διαμάχης με την πρώην του ομάδα δεν αγωνίστηκε έκτοτε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ