ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Ρόντα του Αναστασίου ο Παπάζογλου

Στη Ρόντα του Αναστασίου ο Παπάζογλου
KURT DESPLENTER

Στη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος δόθηκε δανεικός απ' την Κόρτραϊκ.

Δανεικός στη Ρόντα παραχωρήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος ανήκει στη βελγική Κόρτραϊκ. Εκεί θα ανταμώσει με τον πρώην τεχνικό του "τριφυλλιού", Γιάννη Αναστασίου.

Κοινός παράγοντας και για τις δύο πλευρές είναι ότι τόσο ο 28χρονος φορ, όσο και η ολλανδική ομάδα εφέτος δεν έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Για την ακρίβεια, ο Παπάζογλου δεν έχει σκοράρει στην τρέχουσα σεζόν (μετρά δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο).

Απ' την άλλη, η ομάδα του Αναστασίου βρίσκεται στην 17η θέση της Eredivisie με 13 βαθμούς και θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Άξιο αναφοράς είναι ότι έχει σκοράρει μόλις οκτώ τέρματα σε 17 αναμετρήσεις.

Ο Θανάσης Παπάζογλου έχει περάσει από Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό (χωρίς ούτε μία συμμετοχή), Ατρόμητο, ενώ τον Μάιο του 2015 δοκίμασε την τύχη του στην Κόρτραϊκ. Ο ολλανδικός σύλλογος υποδέχθηκε τον Έλληνα επιθετικό, αφιερώνοντας του την πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας του.

Στη Ρόντα του Αναστασίου ο Παπάζογλου
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ