ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στάζει μέλι για Μανωλά το "Guerin Sportivo"!

Στάζει μέλι για Μανωλά το "Guerin Sportivo"!

Η ποδοσφαιρική Ιταλία κινείται στον αστερισμό του Κώστα Μανωλά. Διαβάστε τα εγκωμιαστικά λόγια του "Guerin Sportivo", που εκτιμάει ότι ο Έλληνας άσος μπορεί να γίνει ο κορυφαίος μπακ της Serie A.

Η ενδεκάδα της Ρόμα ξεκινάει φέτος από τον... Κώστα Μανωλά ο οποίος έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ρούντι Γκαρσία, και όπως είναι εύλογο τα ιταλικά ΜΜΕ δεν χάνουν την ευκαιρία να "φωτίσουν" ακόμα περισσότερο ένα από τα νέα αστέρια του φετινού Καμπιονάτο.

Έτσι μετά τους ύμνους της "Gazzetta dello Sport" για τον 24χρονο άσο με αφορμή την εμφάνισή του στο τελευταίο ματς της Ρόμα απέναντι στην Πάρμα, έρχεται τώρα και το διάσημο περιοδικό "Guerin Sportivo" να τον "λούσει" με διθυραμβικά σχόλια.

Το ιταλικό περιοδικό σκιαγραφεί με δημοσίευμά του προφίλ του Μανωλά, αποθεώνοντας τόσο τον ίδιο όσο και τον θείο του Στέλιο για τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, τον οποίο λανθασμένα αναγράφουν ως πατέρα του, ενώ προχωράει στην εκτίμηση πως έχει τα φόντα να γίνει ο κορυφαίος των κορυφαίων στη Serie A.

"Ανάμεσα στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που ήρθαν στην Ιταλία κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού δεν μπορείς να μην αναφέρεις τον Κώστα Μανωλά: τον αμυντικό που ήρθε στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό λίγο πριν τη λήξη των μεταγραφών.

Στάζει μέλι για Μανωλά το "Guerin Sportivo"!

Γεννημένος το 1991, με απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση στο ρόλο του, συμπεριφέρεται ως ηγέτης στην άμυνα. Ο πατέρας του ήταν ένας απο τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες ενώ έφτασε στις όχθες του ποταμού Τίβερη έναντι 11.000.000 ευρώ.

Αυτός που ήθελε πάρα πολύ να αποκτηθεί ο Μανωλάς ήταν ο Βάλτερ Σαμπατίνι προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μεχντί Μπενατιά που πουλήθηκε στη Μπάγερν Μονάχου.

Τον θαύμασαν όλοι στο Μουντιάλ, ακλόνητος στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Ελλάδας, με το 1 μέτρο και τα 90 εκατοστά του θέτει υποψηφιότητα για να γίνει ένας από τους πιο σπουδαίους εάν όχι ο πιο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός του ιταλικού πρωταθλήματος", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ