ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σταφυλίδης: "Πρέπει να γίνει κάτι... εξωπραγματικό για να επιστρέψω"

Cyprus' Jason Demetriou, left, challenges for the ball with Greece' s Kostas Stafylidis during their World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Cyprus' Jason Demetriou, left, challenges for the ball with Greece' s Kostas Stafylidis during their World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Ο Κώστας Σταφυλίδης της Άουγκσμπουργκ αναφέρθηκε στο μέλλον του, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ και για την Εθνική ομάδα.

Ο Κώστας Σταφυλίδης παραχώρησε συνέντευξη στη FORZA και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Ο 24χρονος αμυντικός της Άουγκσμπουργκ αναφέρθηκε στο μέλλον του, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ και για την Εθνική ομάδα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για το μέλλον του στην Άουγκσμπουργκ: "Είναι προτεραιότητα μου να φύγω, αλλά πρέπει να βρεθούν ομάδες. Έρχονται ομάδες και δίνουν εκατομμύρια και η Άουγκσμπουργκ τις απορρίπτει. Μια ομάδα θα πρέπει να πληρώσει και δεν θα πληρώσει λίγα, γιατί κάπου διάβασα για 300 χιλιάρικα για έξι μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δώσουν δανεικό για έξι μήνες με 300 χιλιάρικα, γιατί το συμβόλαιο μου λήγει σε έναν χρόνο και δεν νομίζω να ρισκάρουν κάτι τέτοιο".

Για το αν τέθηκε θέμα επιστροφής στον ΠΑΟΚ τώρα: "Όχι, γιατί θεωρώ πως προτεραιότητά μου είναι το εξωτερικό. Αν έχω κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό, που θα άξιζε, με αυτή την λογική λέω ότι δεν γυρίζω πίσω. Για εμένα είναι πολύ δύσκολο, όχι γιατί δεν θέλω να έρθω, αλλά γιατί δεν υπάρχει λύση να έρθω. Πρέπει να γίνει κάτι... εξωπραγματικό".

Για το ενδεχόμενο να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: "Ο ΠΑΟΚ έχει σίγουρα μεγαλώσει πάρα πολύ, έχει μεγάλη δυναμική, το έχουμε καταλάβει τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον. Ο κ. Σαββίδης δουλεύει εξαιρετικά. Κατακτήσαμε και το Κύπελλο πέρσι, οπότε αυτό δείχνει μια πρόοδο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάρει και το πρωτάθλημα γιατί το κυνηγάει πάρα πολύ και δείχνουν και οι παίκτες και ο προπονητής ότι το θέλουν πολύ".

Για τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Μουντιάλ: "Είχαμε απλά ένα κακό βράδυ με την Κροατία, χάσαμε με μεγάλο σκορ. Σίγουρα εμείς φταίμε, αλλά αυτό που με εξόργισε ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου. Απλά σε δύο χρόνια, είχαμε ένα κακό βράδυ και ο πόλεμος που... φάγαμε από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο ήταν εξοργιστικό για εμένα. Ίσως οι περισσότεροι κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο, περίμενα πάντως περισσότερη στήριξη, αλλά η ζωή συνεχίζεται...".

AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ