ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σταφυλίδης: "Κερδίστε τους, μη σας σπάσω τα δόντια"

Σταφυλίδης: "Κερδίστε τους, μη σας σπάσω τα δόντια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το εντυπωσιακό μήνυμα του Κώστα Σταφυλίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων με τη Σάλκε για την φάση των "32" του Europa League.

Την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τη Σάλκε εκφράζει ο Κώστας Σταφυλίδης με συνέντευξή του στην εφημερίδα της "Real News”. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Άουγκσμπουργκ, μάλιστα, επιχειρεί να “ντοπάρει” με εντυπωσιακό τρόπο τους παίκτες τους "Δικεφάλου".

“Αν μπορούσα να βρεθώ στα αποδυτήρια της Τούμπας και να μιλήσω με τους παλιούς μου συμπαίκτες, πριν από τον αγώνα, ένα πράγμα θα τους έλεγα: Κερδίστε τους, μη σας σπάσω τα δόντια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την Σάλκε. Πρέπει να την αντιμετωπίσει με σεβασμό, αλλά σε καμία περίπτωση με φόβο. Η Σάλκε είναι μία του ύψους και μια του βάθους.

Έχει σίγουρα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά μπορεί σε ένα παιχνίδι να εμφανιστεί πολύ ανταγωνιστική, όπως στο πρόσφατο 1-1 με την Μπάγερν στο Μόναχο, και στο άλλο να είναι τόσο κακή που να απορείς πραγματικά. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, πλέον κάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί γκολ και πιστεύω ότι έχει ίσες πιθανότητες πρόκρισης με την Σάλκε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ με τη Σάλκε: "Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τους δώσει χώρους. Όταν διακρίνουν κάτι τέτοιο, γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Χωρίς φόβο, να κάνει το παιχνίδι του και πιστεύω πως μπορεί στο τέλος να πανηγυρίσει".

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: "Τον Πρίγιοβιτς τον είχα δει απέναντι στην Ντόρτμουντ στο Champions League, όταν σκόραρε δύο φορές. Δεν είναι εύκολο αυτό που κατάφερε. Δείχνει ικανότητα στο σκοράρισμα και αυτό είναι θετικό. Ο Ενρίκε είναι γρήγορος, τεχνιτης, που ψάχνει το γκολ και πιστεύω ότι θα βοηθήσει και αυτός τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ