ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σταφυλίδης: "Εμείς ευθυνόμαστε για την αποτυχία, όχι ο Ρανιέρι"

Σταφυλίδης: "Εμείς ευθυνόμαστε για την αποτυχία, όχι ο Ρανιέρι"
INTIME SPORTS

Ο διεθνής ακραίος μπακ της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης, μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην Μπουντεσλίγκα, για την Εθνική ομάδα, το πέρασμα του Κλάουντιο Ρανιέρι και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Για αρκετά θέματα μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα ο διεθνής ακραίος μπακ της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Εθνική ομάδα και στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται, αλλά και στο πέρασμα του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Για την ομάδα του, είπε: "Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και σιγά-σιγά βρίσκω ρυθμό και θέση βασικού. Η ομάδα μου είναι καλή, απλά έχουμε ένα θέμα δυστοκίας, το οποίο πιστεύω να λύσουμε. Με τον Φινμπόγκασον και τον Μπομπαντίγια, δημιουργήθηκε άρωμα Ελλάδος στην ομάδα και καθημερινά κάνουμε τις πλάκες μας".

Για το γκολ που πέτυχε το Σάββατο (6/2), ανέφερε: "Το γκολ που πέτυχα το Σάββατο, ήταν κάτι που ήθελα, γιατί ως αμυντικός δεν έχω πολλές ευκαιρίες. Ήταν μια όμορφη στιγμή, γιατί η μπάλα μου στρώθηκε λουκούμι και πήγε εκεί που σημάδεψα. Δεν το χάρηκα όπως θα ήθελα, γιατί δεν κερδίσαμε, εξαιτίας ενός πέναλτι που δεν δίνεται ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς τα διαιτητικά λάθη δεν έχουν πατρίδα".

Για τον Κλάουντιο Ρανιέρι, απάντησε: "Δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω την πορεία του Ρανιέρι στη Λέστερ. Για την πορεία του στην Εθνική, θα πω πως εμείς ευθυνόμαστε για την αποτυχία να προκριθούμε στα τελικά".

Για το μέλλον της Εθνικής, τόνισε: "Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να ξαναφτάσουμε σε υψηλό επίπεδο την Εθνική. για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να σοβαρευτούμε".

Τέλος, είπε για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Είδα τον αγώνα, κυρίως το β' ημίχρονο. Θεωρώ πως είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού, αφού ο ΠΑΟΚ είχε μόνο μια τελική. Υπήρχαν βέβαια φαλτσοσφυρίγματα κυρίως από το βοηθό, ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να κοιτάξει μπροστά'.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ