ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σοκ στην Εθνική: Ο Δώνης εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI SPORTS

Δυσάρεστα νέα για την Εθνική Ελλάδας από τη Γερμανία. Ο Τάσος Δώνης τραυματίστηκε στον ώμο και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Στουτγκάρδης θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τα μπαράζ με την Κροατία.

Το ένα πλήγμα μετά το άλλο για την Εθνική μας ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Κροατία, για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας. Μετά τον στόπερ της Ρόμα, Κώστα Μανωλά, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ο Τάσος Δώνης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Στουτγκάρδης και σύμφωνα με το ιατρικό της επιτελείο, σοβαρά.

Ο νεαρός επιθετικός χτύπησε στον ώμο στο πρόγραμμα της Τετάρτης (18/10) και θα χρειαστεί 5-6 εβδομάδες για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς (τουλάχιστον θα αποφύγει το χειρουργείο).

Αυτό σημαίνει πως ο 21 ετών ποδοσφαιριστής δεν θα είναι διαθέσιμος για τα δύο ματς με τους Κροάτες. Οι πρώτοι αγώνες των μπαράζ, υπενθυμίζεται, θα γίνουν το διάστημα 9-11/11 κι οι ρεβάνς 12-14/11.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ