ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σε συζητήσεις με Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ο Νίνης

Σε συζητήσεις με Μακάμπι Πετάχ Τίκβα ο Νίνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες απ' το Ισραήλ, η Μακάμπι Πετάχ Τίκβα έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ' την Μέχελεν.

Ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ύστερα απ' τη λύση της συνεργασίας του με τη Μέχελεν. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις από ομάδες και μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες απ' το Ισραήλ, η Μακάμπι Πετάχ Τίκβα είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον διεθνή ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο Νίνης ταξίδεψε στην πόλη του Ισραήλ προκειμένου να συναντηθεί δια ζώσης με τους διοικούντες την ομάδα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ωστόσο, σε περίπτωση που το deal "στραβώσει" την τελευταία στιγμή, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει στα υπόψιν δύο προτάσεις από ομάδες που αγωνίζονται στο πορτογαλικό και το ολλανδικό πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως ο Νίνης δεν συζητάει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης.

Θυμίζουμε πως, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, η Μακάμπι Πετάχ Τίκβα έχει καταθέσει πρόταση και στον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος αποχώρησε απ' τον Ατρόμητο. Η Πετάχ Τίκβα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ισραηλινού πρωταθλήματος και ύστερα από δύο αγωνιστικές μετράει μία νίκη και μία ήττα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ