ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Σάμαρης: φτιαγμένος από πέτρα"

"Σάμαρης: φτιαγμένος από πέτρα"

Ο πορτογαλικός Τύπος είναι ενθουσιασμένος από το ντεμπούτο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα απέναντι στη Σετούμπαλ και του αφιερώνει διθυράμβους.

Το ντεμπούτο του Ανδρέα Σάμαρη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα στην εκτός έδρας νίκη επί της Σετούμπαλ ήταν ιδανικό, με την εφημερίδα "Record" της χώρας, να κάνει εκτενές αφιερώμα για τον Έλληνα διεθνή μέσο.

Η έντυπη έκδοση της ''Record" που κυκλοφορεί την Κυριακή κάνει λόγο έναν "Σάμαρη από πέτρα και ασβέστη" (πορτογαλική έκφραση, παραλλαγή του "πέτρα και ατσάλι"), λέγοντας ότι μπορεί την παράσταση στο Σετούμπαλ να έκλεψε ο Ταλίσκα με το χατ-τρικ αλλά πρέπει να τονιστεί δεόντως και η εμφάνιση του Ανδρέα Σάμαρη.

Μάλιστα, η εφημερίδα θεωρεί δεδομένο ότι ο Ανδρέας Σάμαρης θα είναι βασικός στην πρεμιέρα των "αετών" στο Champions League κόντρα στη Ζενίτ, επωφελούμενος και την απουσία του τιμωρημένου, Αντρέ Αλμέιδα.

"Παρά το γεγονός ότι δεν έχει εξοικειωθεί πλήρως με τους νέους τους συμπαίκτες με αυτό τον τρόπο το μεταγραφικό απόκτημα από τον Ολυμπιακό, μπορεί να "χτίσει" τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ