ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: "Όλα για το πρωτάθλημα, δεν μας επηρεάζει το Champions League"

Portos Ivan Marcano, left, fights for the ball with Benficas Andreas Samaris, front centre, during the Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at Porto's Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Sept. 20, 2015. (AP Photo/Paulo Duarte)
Μπενφίκα, Σάμαρης (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η Μπενφίκα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League χωρίς να συγκεντρώσει βαθμό, αλλά ο Ανδρέας Σάμαρης δεν το βάζει κάτω και υποστηρίζει ότι αυτή η αποτυχία δεν θα επηρεάσει την ομάδα του στη "μάχη" για τον τίτλο.

Απέτυχε παταγωδώς στο εφετινό Champions League η Μπενφίκα. Στην ευρωπαϊκή της πορεία συνολικά, αφού οι "αετοί" τερμάτισαν στην τελευταία θέση του γκρουπ με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόχας. Οι Πορτογάλοι δεν κατέκτησαν ούτε βαθμό.

Ο Ανδρέας Σάμαρης υποστήριξε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα επηρεαστούν από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, καθώς και ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται πλέον αναδρομή στο παρελθόν. " Χάσαμε, αλλά δεν θα κερδίσουμε τίποτα αν το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα".

Κατά τον διεθνή μέσο όλη η συγκέντρωση και η προσπάθεια πρέπει να στραφούν στο πρωτάθλημα. "Τα λάθη έγιναν. Το κακό Champions League όμως δεν θα επηρεάσει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Πρέπει να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους". Στην Primeira Liga η Μπενφίκα είναι στο -3 από την πρώτη Πόρτο.

Εφέτος ο 28χρονος μέσος έχει καταγράψει εννέα συμμετοχές, σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ και Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Paulo Duarte)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ