ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: "Έψαχνα από πέρυσι αυτό το γκολ"

Σάμαρης: "Έψαχνα από πέρυσι αυτό το γκολ"

Ο Ανδρέας Σάμαρης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, στη νίκη επί της Μορεϊρένσε, και παραδέχθηκε ότι το έψαχνε από την περυσινή σεζόν.

Σε ένα εκπληκτικό ματς στο "Εστάδιο Ντα Λουζ" με πέντε γκολ, η Μπενφίκα τα... χρειάστηκε κόντρα στη Μορεϊρένσε, αλλά κατάφερε να την νικήσει με 3-2. Ένα από τα γκολ των "αετών", πέτυχε ο Ανδρέας Σάμαρης στο 76ο λεπτό, μετά από ασίστ του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος μετά τη λήξη του ματς, στάθηκε περισσότερο στη νίκη και τους τρεις βαθμούς αν και παραδέχθηκε ότι έψαχνε το πρώτο του γκολ με την Μπενφίκα, από την περυσινή σεζόν.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, η Μορεϊρένσε έτρεξε πολύ και έκλεισε καλά τα κενά. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ψάξαμε τις μπαλιές προς τους επιθετικούς μας, αλλά στο τέλος νικήσαμε. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το γκολ, το έψαχνα από την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν είχα πολλές ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας, και θέλω να βάλω κι άλλα γκολ στα επόμενα ματς. Και κάτι για τους συμπαίκτες μου. Έτρεξαν πολύ κι έβγαλαν πολύ πάθος για να νικήσουμε, στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά πρέπει να προπονηθούμε και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια."

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ