ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: "Είμαι περήφανος, πρωτάθλημα και του χρόνου"

Σάμαρης: "Είμαι περήφανος, πρωτάθλημα και του χρόνου"
Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα και αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, στους στόχους για τη νέα σεζόν και στα δικά του αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Πρωταθλητής με την Μπενφίκα αναδείχτηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να πάρει μετεγγραφή στην ομάδα της Λισσαβώνας και μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας του, δήλωσε εντυπωσιασμένος με την φιέστα τίτλου, για τους στόχους του τη νέα σεζόν και για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ο διεθνής κεντρικός μέσος, μίλησε στο BenficaTV και για το φετινό πρωτάθλημα και τόνισε πως "πηγαίνοντας στην πλατεία του Μαρκές ντε Πομπάλ μετά το ματς με την Γκιμαρές, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, αφού πολύς κόσμος πανηγύρισε μαζί μας το πρωτάθλημα. Μου άρεσε το πάρτι που κάναμε με τους οπαδούς μας και αυτή η γιορτή ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για την Μπενφίκα και όλους εμάς".

Για τους στόχους του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Σάμαρης είπε πως "είμαι περήφανος. Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν" και συνέχισε πως "δεν είχε ξαναγίνει εδώ και 31 χρόνια η ομάδα μας να πάρει δύο σερί πρωταθλήματα και θέλω να συμβεί και του χρόνου. Το τρίτο συνεχόμενο είναι πολύ σημαντικό για όλους και χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, αν θέλουμε να συμβεί"

Τέλος, για τον ίδιο ανέφερε πως "στον Πανιώνιο ήμουν μέσος με περισσότερους επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά βοηθούσα και στην άμυνα. Στον Ολυμπιακό έπαιζα κυρίως αμυντικά. Στην Μπενφίκα έπρεπε να βελτιώσω την ταχύτητα, την άμυνα και την τακτική".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ