ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σαμαράς: "Τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό το παιχνίδι"

Σαμαράς: "Τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό το παιχνίδι"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς για το γκολ του και τη μεγάλη ανατροπή που έκανε η Σέλτικ και δείτε τι γράφει ο βρετανικός Τύπος για τον Έλληνα επιθετικό.

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ πραγματοποίησε η Σέλτικ το Σάββατο κόντρα στην Αμπερντίν με τον Γιώργο Σαμαρά να βάζει την υπογραφή του.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος και αυτό σε συνδυασμό με τη συνολική προσπάθεια εκείνου και των συμπαικτών του καθιστούν το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχωριστό, όπως ο ίδιος είπε.

"Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ για την ομάδα και έδειξε τον χαρακτήρα μας, καθώς χάναμε με 3-1 25 λεπτά πριν το τέλος. Αυτή η ανατροπή ήταν ξεχωριστή και φυσικά η τονώθηκε η αυτοπεποίθησή μας. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας από την αρχή της σεζόν.

Μερικές φορές παίζουμε άσχημα και χάνουμε, άλλες νκάμε. Ωστόσο τίποτα δε συγκρίνεται με αυτό το παιχνίδι. Είναι το πιο εντυπωσιακό από τη μέρα που ήρθα.

Θυμάμαι μία φορά κόντρα στην Αμπερντίν επί Γκόρντον Στράχαν όταν ο Γιαν Φένεγκοορ οφ Χέσελινκ σκόραρε στο τελευταίο λεπτό, αλλά δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι στο οποίο επιστρέψαμε έτσι. Ήταν ξεχωριστός αγώνας για μας".

Αποθέωση για Σαμαρά

Όπως ήταν λογικό αρκετά ήταν τα βρετανική μέσα ενημέρωσης που στράφηκαν στον Γιώργο Σαμαρά, καθώς αυτός ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος. Διαβάστε τους τίτλους τους:

Επίσημη ιστοσελίδα της Σέλτικ: " Ο σούπερ Σαμαράς έδωσε τη νίκη στη Σέλτικ σε ένα θρίλερ επτά τερμάτων"

Daily Mail: " Σκόραρε στο τέλος ο Σαμαράς και οι "χουπς' επέστρεψαν στις νίκες"

The Scottish Sun: "Ο Γιώργος Σαμαράς χτύπησε στο τέλος και η Σέλτικ πήρε τη νίκη απέναντι στην Αμπερντίν σε ένα απίστευτο παιχνίδι επτά τερμάτων" αναφέρει κάτω από το σκορ του αγώνα η εν λόγω εφημερίδα, πρώτο θέμα της οποίας είναι οι δηλώσεις του Σαμαρά.

Guardian: "Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά βοήθησε τη Σέλτικ να φύγει με τη νίκη κόντρα στην Αμπερντίν"

scotsman.com: "Ήρθε με το τέταρτο ο Σαμαράς"

Να σημειωθεί πως το γκολ του Σαμαρά είναι στα "videos of the day" στο 101greatgoals.com

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ