ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ρόμα-Μανωλάς: η σύγκρουση είναι ολική"

"Ρόμα-Μανωλάς: η σύγκρουση είναι ολική"

Την ώρα που ο Κώστας Μανωλάς παραπονιέται για πόνους στο δεξί μηρό και κρίνεται αμφίβολος για το ταξίδι της Ρόμα στις ΗΠΑ, ο μάνατζέρ του δηλώνει πως τον θέλουν τρεις μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι. Διαβάστε το story.

Ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται -δικαιολογημένα- ως ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία που έχει στο ρόστερ της η Ρόμα όντας από τους καλύτερους παίκτες της εδώ και δύο χρόνια όμως το φετινό καλοκαίρι η σχέση του Έλληνα άσου με την διοίκηση των "λύκων" μόνο ειδυλιακή δεν είναι.

Αιτία οι άκρως δελεαστικές προτάσεις που φέρεται να έχει ο παίκτης από μεγάλες ομάδες εκτός Ιταλίας αλλά και η άρνηση της Ρόμα να καθήσει τώρα στο τραπέζι διαπραγματεύσεων μαζί του για να του προσφέρει συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους (αμείβεται με 1.900.000 ευρώ ετησίως), ενώ στη μέση έχει μπει και ο... Ολυμπιακός!

Και αυτό εξαιτίας ενός όρου που είχε βάλει στη συμφωνία του με τους Ρωμαίους το καλοκαίρι του 2014 όταν μετακόμισε στην "αιώνια πόλη" ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ, βάσει του οποίου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καρπωθούν το 50% του ποσού που θα εισπράξει η Ρόμα σε περίπτωση πώλησής του σε άλλη ομάδα πριν την 1η Σεπτεμβρίου του 2016.

"Ρόμα-Μανωλάς: η σύγκρουση είναι ολική"

Ο παίκτης επιζητάει νέο συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα (ακούγεται πως η Ρόμα μπορεί να πλησιάσει στα 3.000.000 το χρόνο) αφού θεωρεί πως είναι "αδικημένος" σε σχέση με την προσφορά του και ταυτόχρονα ο μάνατζέρ του πιέζει για μεταγραφή από τη στιγμή που η Ρόμα δεν ικανοποιεί άμεσα τον πελάτη του, με τις τελευταίες δηλώσεις του να είναι ενδεικτικές του χάσματος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

"Τον θέλουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν είναι μόνο η Μάντεστερ Σίτι, αλλά και η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. Με την Ρόμα δεν μιλάμε εδώ και καιρό. Εάν θα παραμείνει ο παίκτης στην ιταλική πρωτεύουσα; Ουδέν σχόλιο", τόνισε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος και η "Corriere dello Sport" κυκλοφορεί την Παρασκευή (22/7) με "χτύπημα" στο πρωτοσέλιδό της που έχει τίτλο: "Ρόμα-Μανωλάς: είναι ολική η σύγκρουση".

"Ρόμα-Μανωλάς: η σύγκρουση είναι ολική"

Το εν λόγω μέσο χαρακτηρίζει έτσι την κατάσταση όχι μόνο από τις δηλώσεις του μάνατζερ του 25χρονου άσου αλλά και από το "περίεργο" κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο προπονητικό κέντρο των "τζαλορόσι" τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά.

Το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Στρόουτμαν προ ημερών είναι ένα μόνο κομμάτι του συνολικού παζλ, με την εφημερίδα να στέκεται στο γεγονός πως "ο παίκτης δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη εξαιτίας ενός ελαφριού τραυματισμού".

Όπου ελαφρύς τραυματισμός κρατήστε πως ο Μανωλάς παραπονιέται για ενόχληση στον προσαγωγό του δεξιού του μηρού και αναμένεται να υποβληθεί την Παρασκευή σε νέες εξετάσεις ώστε να είναι σίγουροι στο στρατόπεδο της Ρόμα πως δεν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό.

"Ρόμα-Μανωλάς: η σύγκρουση είναι ολική"

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ωστόσο πως ο παίκτης δεν "σφίγγει τα δόντια" (όπως για παράδειγμα ο Τζέκο που αντιμετώπισε και αυτός μικροπρόβλημα τραυματισμού) επειδή είναι δυσαρεστημένος με τη στάση της διοίκησης στο θέμα του συμβολαίου του ενώ από το περιβάλλον της επίσημης Ρόμα διαρρέει πως "ο παίκτης θα ανέβει σίγουρα το Σάββατο στο αεροπλάνο για Βοστώνη" όπου οι Ρωμαίοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, παρακολουθούμε εδώ και λίγο καιρό ένα άτυπο μπρα ντε φερ μεταξύ του Κώστα Μανωλά και της Ρόμα και μένει να δούμε τη φανέλα ποιάς ομάδας θα φοράει την 1η Σεπτεμβρίου...

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ