ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: "Από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις"

Ρέτσος: "Από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις"

Ο Παναγιώτης Ρέτσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στο 1-4 επί της Λειψίας και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του για το γεγονός πως βρήκε δίχτυα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος άνοιξε λογαριασμό! Όχι μόνο στην Bundesliga αλλά και στην επαγγελματική του καριέρα, αφού σημείωσε το πρώτο του γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Λειψία. Στο 56ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του κι εκείνος από κοντά έκανε το 1-3, με τη Μπάγερ να σημειώνει ένα ακόμη τέρμα στη συνέχεια και να φτάνει στην επιβλητική τεσσάρα.

"Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για την ομάδα μας. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και όταν συμβαίνει αυτό, δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε συνέχεια.

Ήταν ένα από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όμως αυτό που μετράει για μας, είναι η νίκη, γιατί περάσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας. Κοιτάμε μόνο τη νίκη και τη συνέχεια, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στη συνέχεια", είπε αρχικά ο Ρέτσος.

Για το ότι πέρασε ως αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Μπέντερ και βρήκε δίχτυα, ανέφερε: "Ήταν κάτι απρόσμενο, ο Σβεν είχε κάποιες ενοχλήσεις, έπρεπε να μπω γρήγορα χωρίς πολύ χρόνο για προθέρμανση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όποιος το κάνει αυτό, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ