ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτος Έλληνας στην Ινδία ο Τζόρβας

Πρώτος Έλληνας στην Ινδία ο Τζόρβας
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση για να αγωνιστεί τους επόμενους τέσσερις μήνες στην Ινδία.

Πολύ κοντά στο να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στην Ινδία και μάλιστα σε μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν από 15 μέρες είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο Έλληνας διεθνής πορτιέρο έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από την North East United Football Club η οποία θα λάβει μέρος στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και στη συγκεκριμένη ομάδα θα βρει ως συμπαίκτη του τον Ζοάν Καπντεβίλα.

Στην Ινδία έχει δημιουργηθεί μια λίγκα που θα διεξαχθεί από 12 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Οι σύλλογοι που θα πάρουν μέρος σε αυτήν έχουν αποφασίσει να ρίξουν πολύ χρήμα στην αγορά και ήδη έχουν προσελκύσει κάποια μεγάλα ονόματα που όμως βρίσκονται στην ολοκλήρωση της καριέρας τους όπως οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ρομπέρ Πιρές, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ενώ σε ομάδα της Ινδίας θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Όσο για το συμβόλαιο το οποίο έχει προταθεί στον Τζόρβα για αυτούς τους 3,5 μήνες θα είναι περίπου 200.00 ευρώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ