ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτο ''όχι'' της Φούλαμ για Μήτρογλου

Πρώτο ''όχι'' της Φούλαμ για Μήτρογλου
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Η πρώτη επίσημη πρόταση της Μπεσίκτας στη Φούλαμ για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητική. Ο διεθνής στράικερ φέρεται να έχει αποδεχτεί το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Τούρκοι.

Πρώτος στόχος της Μπεσίκτας για τη γραμμή κρούσης ο Κώστας Μήτρογλου. Τις τελευταίες μέρες τα ρεπορτάζ που φέρνουν τον 27χρονο στράικερ κοντά στην τουρκική ομάδα είναι διαδοχικά, αλλά το θέμα στην παρούσα φάση δεν έχει θετική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπεσίκτας κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Φούλαμ για να δανειστεί τον διεθνή επιθετικό, αλλά η απάντησή ων Βρετανών δεν ήταν θετική. Αυτό την ίδια ώρα που ο Μήτρογλου όχι μόνο είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, αλλά φέρεται να έχει κάνει αποδεκτό το συμβόλαιο που του πρότειναν οι ''μαύροι αετοί''.

Μένει να φανεί αν η Μπεσίκτας επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση ή στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Το βέβαιο για τον Μήτρογλου είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, αλλά ''αγκάθι'' στις όποιες συζητήσεις γίνονται, είναι το υψηλό συμβόλαιό με το οποίο αμείβεται.

Οι ''κότατζερς'' έχουν καταστήσει σαφές στον Έλληνα σέντερ φορ ότι θέλουν να τον έχουν στο ρόστερ τους για το νέο πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ, ο ίδιος ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να παίξει στη δεύτερη κατηγορία.

Για αυτό και οι Άγγλοι ξεκαθαρίζουν στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο πως για να τον παραχωρήσουν, έστω για δανεικό, θέλουν να λάβουν πρόταση αντίστοιχη με αυτή που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός (σ. Ο Μήτρογλου κόστισε στους ''ερυθρόλευκους'' κοντά στα 4 εκατ. ευρώ).

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ