ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτο γκολ ο Σαμαράς μετά από 17 μήνες

Πρώτο γκολ ο Σαμαράς μετά από 17 μήνες
Σαμαράς

Ο Γιώργος Σαμαράς πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα NASL των ΗΠΑ, με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ μάλιστα να βγάζει την ασίστ (VIDEO).

Αφού ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη μέση του, ο Γιώργος Σαμαράς ξεκίνησε να παίζει στην Rayo OKC και μάλιστα την Κυριακή πέτυχε το πρώτο του γκολ!

Ο 31άχρονος άσος, μετά από πάσα του Ντέρεκ Μπόατενγκ, βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με όμορφη ενέργεια και σουτ έγραψε το τελικό 3-0 απέναντι στην NY Cosmos.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο του γκολ μετά τις 13/2/2015 και το παιχνίδι της Αλ Χιλάλ με την Αλ Αχλί για το κύπελλο στην Σαουδική Αραβία.

Στην Rayo OKC εκτός από τους Σαμαρά και Μπόατενγκ, αγωνίζεται ένας ακόμα παλιόφιλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και αναφερόμαστε τον Ντάνι Φερνάντες που ήταν βασικός κάτω από τα δοκάρια.

* Διαβάστε τη συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά στο Sport24.gr όπου μίλησε για την εθνική ομάδα, το πρόβλημα στη μέση, το αρχικό λάθος του Ρανιέρι και τον (μέχρι πρότινος) γείτονα του, τον Kevin Durant.

Δείτε τις ειδικές προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!



TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ